Verdien geld met je eigen mening!

Wij verkopen jou dus niks - nada - noppes - niente! Integendeel. Er wordt enkel gepeild naar de mening van de consument en doorgaans gebeurt dit via een groepsdiscussie waar 6 tot 8 mensen tegelijk aan deelnemen ofwel via een individueel gesprek.

En omdat jouw medewerking steeds enorm gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers ontvang je na afloop telkens een gepaste financiële vergoeding, afhankelijk van de aard en de duur van het onderzoek. Deze vergoedingen worden op voorhand gecommuniceerd. Bovendien zorgen wij voor een aantal gratis consumpties en broodjes om het jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Je hebt het ongetwijfeld al lang ingezien intussen, meewerken aan een marktonderzoek is bijzonder leuk en interessant.
En je mening is ook nog eens geld waard. Je wordt er niet rijk van maar je beleeft er wel heel veel plezier aan!


Lijkt het je leuk om af en toe mee te werken aan een onderzoek?

Een onderzoek kan alleen plaatsvinden als de juiste deelnemers gevonden zijn, daarom zijn jullie dan ook zo van groot belang voor onze opdrachtgevers en gaan wij iedere dag weer opnieuw op zoek naar nieuwe gemotiveerde respondenten om ons panel uit te breiden.

Iedereen kan en mag zich dan ook aanmelden: man of vrouw, jong of oud, dik of dun, groot of klein, hoog of laag opgeleid, blond of donker, autochtoon of allochtoon. Er is altijd wel een onderzoek waarbij we jouw kwaliteiten goed kunnen gebruiken! De inschrijving is zonder verdere verplichtingen en geheel kosteloos en kan heel makkelijk via het inschrijfformulier op deze site.

Jouw gegevens worden dan automatisch opgenomen in onze database waardoor je vrijblijvend via e-mail op de hoogte gehouden wordt van onze meest recente projecten. Daarnaast communiceren we ook via Facebook en Twitter over allerlei nieuwtjes en weetjes. Meld je dus snel aan bij onze social media en je weet altijd als eerste of er iets voor jou bij zit!

Wanneer je beantwoordt aan het profiel dat we zoeken bellen we je op om de specifieke criteria voor dit onderzoek verder af te toetsen en jouw uitnodiging al dan niet te bevestigen. Je deelname aan een onderzoek wordt dus pas definitief nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Schrijf je hier in en vertel het voort aan vrienden, kennissen, collega's, buren en familie!

Wij benadrukken nog eens extra dat je achteraf nooit benaderd zal worden voor verdere (telefonische) enquêtes en/of (telefonische) verkoopactiviteiten. De antwoorden die je geeft tijdens een marktonderzoek of die je invult op een vragenlijst worden immers anoniem gemaakt en zijn niet meer te herleiden naar jouw persoons- en adresgegevens.

Schrijf je hier in om deel te nemen aan onze marktonderzoeken
Top