Info over de inschrijving

De kennismakingsvragenlijst hieronder hebben we nodig om je doelgericht voor onze onderzoeken te kunnen uitnodigen. Vaak zoeken we mensen met een bepaald profiel of die voldoen aan bepaalde criteria. Op basis van jouw antwoorden kunnen we dus al min of meer bepalen of je in het gezochte profiel past of niet.

Dit zal slechts enkele minuten van jouw tijd in beslag nemen en bij afloop ontvang je meteen een mail met daarin jouw hoogst persoonlijke login en wachtwoord waarmee je op ieder ogenblik jouw gegevens kan controleren en up-to-date houden.

Met het invullen van deze informatie ga je ermee akkoord dat deze zal worden opgeslagen in onze beveiligde database. intrinsiQ respecteert je privacy en zal ervoor zorgen dat je persoonlijke gegevens zorgvuldig worden behandeld. Op eenvoudig verzoek kunnen de betreffende gegevens altijd worden verwijderd.

Wij houden ons strikt aan de gedragscode zoals voorgeschreven door Febelmar en aan de Wet op de Privacy wat betekent dat wij jouw gegevens nooit zullen doorsturen of doorverkopen aan derden.

Persoonlijke informatieProfessionele informatie


Consumenten profiel
Heeft u kinderen?

Regelmatig zoeken wij ouders met thuiswonende kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie, vul daarom hier hun gegevens in.


Top